З чим найкраще поєднується червоне вино?

0
273

Багато з нас є шанувальником різних вин, а ще більше любить насолоджуватися вином з різними видами страв. В цій статті ми розкажемо вам з якими видами їжі найкраще поєднується червоне вино.

Як вибрати вино?

Якщо ви думаєте, що тільки дороге і елітне вино може прекрасно поєднуватися з різними видами страв, то ви мабуть помиляєтеся, адже є хороші і недорогі вина, також які прекрасно передають нотки смаку. Серед таких вин – вина українського виробника  Villa Krim. Це один з небагатьох виробників на українському ринку, який пропонує недорогі і хороші вина.

Як вибрати хороше вино, яке б поєднувалося з різними стравами?

Кожний знає, що вино впливає на смак їжі, а їжа впливає на смак вина. І це абсолютно очевидно. Коли основні характеристики вина і їжі гармонійно поєднуються один з одним, вони утворюють красиву мелодію.
У різних країнах вино протягом століть було звичайним напоєм. Воно щодня використовувалося для приготування їжі і супроводжувало їжу. Отже, виникали комбінації з місцевих вин і національної кухні. У більшості випадків поєднання вина і їжі просто прекрасні. До сих пір не припиняються суперечки, з яким блюдом, яке вино слід пити.

Червоне вино добре поєднується з дуже великою кількістю м’ясних страв.

Сухе червоне можна пити з гострою і нашпигованою міцними спеціями їжею: спагетті, паста, піца та іншими стравами! Ковбаси також підуть, смажені страви не виняток. . А ось з фруктами краще бути акуратніше. До прикладу, добе поєднується сухе вино з інжиром. Обов’язково беріть до уваги структуру м’яса. Якщо м’ясо має більш волокнисту структуру, краще брати більш терпке вино, а ось якщо на твоєму столі ніжне теляче м’ясо, то краще брати вино більш м’яке – запам’ятай це, як закони фізики.

Червона риба, особливо тунець, відмінно поєднується з солодкими червоними винами. Також можна взяти пряне сухе м’ясо тиу суджука. Горіхи, фрукти і, звичайно ж, всілякі солодощі відмінно підуть під келих солодкого. Головне з цукром не переборщити. Блюдо завжди має бути більш нейтральним по солодощі, ніж саме солодке червоне вино.

Для напівсухих та напівсолодких червоних вин найкраще підійдуть страви з кролика, курки, куріпки або ж качки. Багато, хто вважає, що креветки в гострих соусах та жирна риба добре підійдуть до таких вин.

Одним з головних компанйонів вина є сири, причому найрізноманітніші: з цвіллю, без цвіллі, тверді, м’які, пахучі і т.д.

В будь-якому випадку в кожної людини свої смаки, тому враховуйте і цей фактор. А вина Villa Krim в будь-якому випадку дозволять вам наповнити свій вечір романтикою та хорошим настроєм!