Їжа, що окриляє: рецепт традиційного французького пирога

0
490

На українському YouTube нещодавно з’явився канал «Їжа, що окриляє», на якому дівчина з Львівщини – Наталя Пшик, ділиться зі своїми підписниками легкими, корисними та неймовірно смачними рецептами, котрі окриляють .

Новий випуск дівчина вирішила присвятити Франції, адже ця країна славиться своїми вишуканими стравами, які цінують у всьому світі.

Цього разу дівчина приготувала традиційний французький пиріг – Кіш Лорен. Кіш – це відкритий пиріг з пісочного тіста. Його Батьківщиною є Франція, а точніше –  її провінція Лотарингія В оригінальному рецепті неодмінно присутні знамениті на весь світ місцеві інгредієнти: яйця, бекон та твердий сир.

«Це неймовірно смачно…Хрустке пісочне тісто в поєднанні з ніжною начинкою – це ваааау!Скуштувавши його,  Ви немовби перенесетесь  у Францію, обіцяю!І це, до речі, універсальна страва, її можна їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю. А також вона точно сподобається кожному! Тому не гайте часу і біжить швидко готувати цей казково смачний пиріг», -розповідає дівчина.

Погоджуємося з Наталею і залишаємо Вам відео, аби ви також приготували цей пиріг та насолодилися ним.

 

Також рекомендуємо переглянути перший випуск, де дівчина приготувала поживний сніданок, який нікого не залишить байдужим.