Підприємство на Львівщині вирощує екологічно чисту квасолю елітних сортів

0
508

Вирощування квасолі має добру перспективу і з часом попит на неї лише зростатиме. Так вважають в компанії “Лада Органіка”, яка з 2015 року займається вирощуванням квасолі на Львівщині.

Підприємство висаджує велику білу квасолю елітних сортів неподалік від міста Броди Львівської області. Як зазначають в компанії, починали з українського насіння, яке в цих краях вирощують з діда-прадіда. Згодом придбали в Англії та Іспанії насіння сорту «Ясь Королівський», яке після розведення висаджують на власних плантаціях. Це справді велика квасоля – у 100 грамах 35-40 шт. І що важливо – це чистий, органічний продукт, який вирощено та зібрано в умовах чистого довкілля, без застосування «хімії», із використанням виключно ручної праці та мінеральних добрив.

«Лада Органіка» вирішила не обмежуватися вирощуванням квасолі, а донести її в готовому вигляді до споживача. Так на ринку з’явилася консервована квасоля під брендом «Ясь Королівський» в томаті та без додатків.

«Над рецептурою працювали добрі фахівці, бо для нас було важливо зберегти натуральний смак продукту та подати його споживачам готовим до вживання. Думаю, ми догодили найвибагливішим смакам. Ми вважаємо, що на українському ринку зростає попит на квасолю. Очевидно, українці більше дбають про здорове харчування, розуміють користь бобових культур для щоденного раціону, важливість споживання рослинних білків. Тому за квасолею – майбутнє», – зазначають на підприємстві.

Більше про компанію «Лада Органіка» та квасолю «Ясь Королівський» читайте за посиланням: http://lada-organika.com.ua/?fbclid=IwAR22ek_yKeSvjobfXWesWM3z48GWAKj1I0KKyAe3utTPNR4JDeeXL9dAozg