А ви вже встигли скуштувати неймовірно смачну локшину wok у Львові? Сьогодні, як і тисячі років тому ця страва є дуже смачною та доступною. Можна спробувати її будь-де у світі і в кожному місці вона буде особливою. Якщо ви ще ніколи не пробували таку смакоту, то докажемо вам, що це точно варто скуштувати і якнайшвидше. А якщо вже куштували таку смакоту, то варто спробувати інш стравиі азіатської кухні й точно знайдете для себе оптимальний варіант ідеального смаку.
Що знає про вок кожен кухар? Секрети професіоналів
Для приготування такої неймовірної смакоти потрібно спочатку розпалити величезну спеціальну сковороду вок. Використовують великий вогонь й трошки масла. Обсмажують інгредієнти всі швидко й поступово додають усі по одному.
Важливо не переставати помішувати все вмістилище чану. Також цю особливу техніку приготування ще називають Стир-Фрай. Певні майстри здатні окрім всього вищесказаного також підкидати продукти у повітря для отримання більш виразного смаку.
Іноді навіть використовують техніку під назвою “Ласка вогню”, Це коли декілька секунд палає вогонь всередині сковорідки. Такого потребують деякі рецепти вок.
Які є найбільш поширені рецепти локшини?
Колись давно вок була просто пательнею, де обсмажувались різні інгредієнти. Зараз же це комплексна страва, в якій створюється ідеальна гармонія між локшиною, овочами та м’ясом чи морепродуктами. Одної тільки локшини може бути безліч варіантів:
- Соєва;
- Фунчозу;
- Удон;
- Пшенична;
- Кукурудзяна.
Обов’язкове також створення дуже смачної начинки в цій страві. Для цього частіше всього беруть свинину, рибу, морепродукти чи яловичину.
Також істинний кухар ніколи не забуде про смачну заправку для свого улюбленого вок від Yoki, де можна замовити самі смачні страви у Львові.
Заправка може бути дуже різною. Наприклад, самий простий варіант це використання масла і солі. Проте кухар може використати складну заправку на багато компонентів для того, щоб комплексно розкрити всі переваги та особливості конкретних інгредієнтів. Наприклад, доволі часто використовують кунжут, лимонний сік чи соєвий соус.
Коли майстер обрав всі необхідні інгредієнти та дрібно їх нарізав, необхідно в самому початку додати на сковороду трохи масло й розігріти. Як майстри розуміють, що вже час викладати інгредієнти? Це той момент, коли від гарячого масла починає з’являтись білий дим.
Кухарі докладають особливих зусиль для перетворення простих інгредієнтів у справжні шедеври азіатської кухні. І для того, щоб скуштувати найкрашу локшину вог, варто замовити її саме в Yoki – це точно зробить ваш день кращим.